Ne angajăm să satisfacem 100% clienții și să livrăm produse de înaltă calitate clienților noștri. Dacă, din orice motiv, sunteți nemulțumit de achiziția dvs., vă puteți returna articolul, în termen de 15 zile de la livrarea comenzii, cu condiția ca produsul dvs. să îndeplinească condițiile de returnare.

Vă rugăm să selectatiți secțiunea Retragere (rambursare) de mai jos pentru detalii suplimentare

Vă rugăm citiți cu atenție această pagină, înainte de a vă returna produsul.

GARANȚIE

Bijuteriile Sei Diva sunt produse cu grijă și cu materiale de calitate, motiv pentru care stăm cu încredere în spatele produselor noastre, cu politici generoase de returnare și garanție.

Toate solicitările de reparații sunt supuse inspecției de către echipa noastră de Asigurare a Calității, înainte ca cererea să fie procesată.

RETURNĂRI

Puteți returna articolul dvs. la Sei Diva pentru o retragere sau nu este marimea potrivita . Tot ce vă cerem este să ne completați formularul de returnare și includeți o copie tipărită, în pachetul dvs. de returnare.

Pentru un proces de returnare rapid și ușor, asigurați-vă că selectați tipul de retur corect și completați toate câmpurile obligatorii din formular în timpul completării. Cererea dvs. de returnare nu va fi procesată fără informațiile solicitate.

Un e-mail de confirmare, inclusiv adresa de returnare și o copie a formularului pe care l-ați completat, vor fi trimise pe adresa dvs. de e-mail după ce trimiteți formularul de returnare. Vă rugăm să tipăriți și să atașați acest formular în coletul de retur. Rețineți că cererea dvs. de returnare va fi procesată pe baza informațiilor trimise online. Orice note scrise de mână pe copia imprimată a formularului de returnare nu vor fi luate în considerare.

Împachetați-vă produsul(ele) în siguranță înainte de expediere. Vă sugerăm să trimiteți produsul dvs. printr-o metodă de expediere asigurată și trasabilă. Sei Diva nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea obiectelor în tranzit.

Costul returnării transportului nu este acoperit de Sei Diva și rămâne responsabilitatea clientului.

Trimiteți returnările la:

Sei Diva
Strada Princiapala nr.20B.
Vorovesti, Iasi.

Odată ce primim coletul dvs., poate dura până la 2-4 zile lucrătoare pentru ca noi să procesăm cererea dvs. de returnare. Vă rugăm să rețineți că toate returnările sunt supuse unei inspecții de către echipa noastră de procesarea unei cereri de returnare și pot apărea costuri suplimentare în funcție de instrucțiunile de returnare. Odată ce articolul este inspectat, în cazul în care se aplică taxe, veți fi anunțat înainte de orice lucrare care se face pentru a procesa cererea dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați echipa de servicii pentru clienți prin e-mail la seidiva@yahoo.com .

Citiți cu atenție informațiile de mai jos înainte de a vă returna produsul.

RETRAGERE (RAMBURSARE)

Returul dvs. trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos pentru a putea beneficia de o retragere completa.

Vom credita metoda dvs. de plată inițială, cu excepția taxelor de livrare. Rețineți că poate dura până la 10 zile lucrătoare, pentru ca fondurile să apară în contul dvs., în funcție de emitentul bancar sau de cardul dvs.